+358 50 560 5603 serbus@serbus.fi

   Konsultointikumppani digiloikkaasi varten

   Tehokkaammat verkkosivut ja parempi some

   Tilaa ilmainen arvio parannuspaketille kauttamme

   Parannuspaketti yrityksille on kattava palvelu, joka on suunniteltu auttamaan pienyrityksiä parantamaan yrityksen verkkosivujen ja sosiaalisen median kanavien suorituskykyä.

   Verkkosivujen ja somen auditointi tarjoaa yrityksellesi tarkkoja ja ammattimaisia analyyseja, joiden avulla voit tunnistaa ja korjata kehityskohteet. Tämä parantaa käyttäjäkokemusta, lisää sivustosi löydettävyyttä hakukoneissa ja tehostaa sosiaalisen median näkyvyyttä konkreettisilla parannusehdotuksilla. Lisäksi tarjoamme kilpailija-analyysin, joka auttaa sinua pysymään askeleen edellä kilpailijoitasi.

   Palvelumme avulla saat toimintakelpoisia ideoita ja räätälöityjä raportteja, jotka on suunniteltu erityisesti yrityksesi tarpeisiin. Parannuspaketti antaa sinulle kilpailuedun ja varmistaa, että yrityksesi verkkonäkyvyys on parhaimmillaan. Nosta yrityksesi uudelle tasolle meidän avullamme!

   Paranna verkkosivujesi suorituskykyä ja käyttäjäkokemusta
   Tarkka analyysi paljastaa verkkosivujesi vahvuudet ja heikkoudet, jolloin voit tehdä tarvittavat parannukset sivuston nopeuteen, navigointiin ja sisältöön. Tämä johtaa parempaan käyttäjäkokemukseen ja korkeampiin käyttäjämääriin.

   Vahvista sosiaalisen median näkyvyyttä konkreettisilla parannusehdotuksilla
   Raportin avulla saat selkeät ja toteutettavissa olevat ehdotukset, joiden avulla voit parantaa some-kanaviesi näkyvyyttä, sitoutumista ja vuorovaikutusta yleisösi kanssa. Tämä auttaa sinua saavuttamaan paremman yhteyden asiakkaisiisi ja lisäämään yrityksesi brändin tunnettuutta.

   Kilpailija-analyysi, joka pitää sinut askeleen edellä
   Kattava kilpailija-analyysi antaa sinulle arvokasta tietoa kilpailijoidesi vahvuuksista ja heikkouksista niin verkkosivujen kuin sosiaalisen median osalta. Tämä tieto auttaa sinua kehittämään omaa toimintaasi, joilla voit erottua kilpailijoistasi ja tarjota parempia palveluja tai tuotteita omille asiakkaillesi.

   Näiden hyötyjen avulla voit saavuttaa parempia tuloksia ja varmistaa, että yrityksesi on aina parhaimmillaan sekä verkossa että sosiaalisessa mediassa.

   Mitä parannuspaketti sisältää?

   Verkkosivun läpikäynti
   Tarkka analyysi verkkosivujesi suorituskyvystä ja designista. Löydämme sivustosi vahvuudet ja heikkoudet sekä annamme selkeät suositukset parannuksista, jotta sivustosi toimii mahdollisimman tehokkaasti.

   Sosiaalisen median läpikäynti
   Käymme läpi some-profiilisi sekä sisältöstrategiasi  ja annamme parannusehdotuksia. Tavoitteena on vahvistaa sosiaalisen median näkyvyyttäsi.

   Sisältöideat
   Tarjoamme luovia ja räätälöityjä sisältöideoita, jotka auttavat sinua tehostamaan some-kanaviesi näkyvyyttä ja kiinnostavuutta. Ideat perustuvat yrityksesi tavoitteisiin ja yleisön tarpeisiin.

   Kilpailija-analyysi
   Syvällinen vertailu tärkeimpiin kilpailijoihisi toimialallasi. Tämä analyysi auttaa sinua tunnistamaan kilpailijoidesi vahvuudet ja heikkoudet sekä kehittämään strategioita, joilla voit erottua joukosta ja tarjota parempaa arvoa asiakkaille.

   Näiden osioiden avulla Parannuspaketti tarjoaa kattavan katsauksen yrityksesi verkkonäkyvyyteen ja sosiaaliseen mediaan, auttaen sinua tekemään parannuksia, jotka vievät yrityksesi uudelle tasolle.

   Kuinka prosessi etenee?

   Lähetä meille viesti sivuston lopusta löytyvällä lomakkeella ja kerro tarkemmin tarpeistasi. Ennen varsinaista päätöstä käymme alustavasti verkkosivusi ja sosiaalisen median kanavasi läpi ja annamme parhaan mahdollisen ilmaisen arvion Parannuspaketin tarpeelle. Samalla lähetämme sinulle malliraportin, josta näet, millainen raportti tulee olemaan rakenteeltaan.

   Teet päätöksen, haluatko jatkaa kanssamme keskusteluja. Mikäli kyllä, niin hienoa. Jos taas ei, niin ei hätää, ymmärrämme tämän.

   Tarkennamme analyysin tarpeita kanssasi. Tämän jälkeen voimme alkaa koostaa analyysiä toiveiden mukaisesti. Tähän menee pääsääntöisesti 1-2 viikkoa.

   Saat kattavan raportin, jossa on yksityiskohtainen analyysi ja toimintasuositukset. Raportti sisältää selkeät parannusehdotukset verkkosivujesi ja sosiaalisen median kehittämiseksi sekä kilpailija-analyysin tulokset.

   Käymme analyysin yhdessä kanssasi läpi, jonka jälkeen saat analyysin itsellesi mahdollisia jatkotoimenpiteitä varten.

   Aloita parannusten tekeminen raportin suositusten pohjalta. Voimme tarvittaessa tarjota myös lisäapua parannusten toteuttamisessa, jotta saat kaiken irti saamastasi raportista.

   Prosessin avulla varmistamme, että saat arvokasta tietoa ja käytännönläheisiä ratkaisuja, joiden avulla voit parantaa yrityksesi verkko- ja sosiaalisen median näkyvyyttä ja tehokkuutta. Tavoitteenamme on auttaa sinua saavuttamaan parempia tuloksia ja pysymään kilpailijoidesi edellä.

   Mitä asiakkaamme ovat sanoneet?

   Parannuspaketti yrityksille ylitti odotuksemme! Verkkosivujemme ja sosiaalisen median auditointi toi esiin selkeitä parannuskohteita, joita emme olleet edes huomanneet. Kilpailija-analyysi antoi meille arvokasta tietoa markkinoistamme ja auttoi meitä erottumaan kilpailijoistamme. Raportti oli kattava, yksityiskohtainen ja täynnä käytännönläheisiä suosituksia. Sisältöideat olivat juuri sitä, mitä tarvitsimme erottuaksemme muista kilpailijoista.

   Suosittelemme Parannuspakettia lämpimästi kaikille yrityksille, jotka haluavat parantaa verkkonäkyvyyttään ja saavuttaa parempia tuloksia.

   Toimitusjohtaja

   Rakennusalan yritys

   Parannetaanko yritystäsi?

   Tilaa oma Parannuspaketti nyt ja nosta yrityksesi uudelle tasolle!

   Hei!

   Olen Joni ja toimin Serbuksen yrittäjänä. Yrittäjänä olen toiminut jo vuodesta 2011 ja kerryttänyt laajan kokemuksen digitaalisesta markkinoinnista ja digitalisaatiosta. Vuosien varrella olen saanut kunnian auttaa monia yrityksiä eri toimialoilta parantamaan liiketoimintaansa ja kasvamaan digitaalisessa ympäristössä.

   Pääosaamiseni on digitaalisessa markkinoinnissa, sosiaalisen median markkinoinnissa ja hallinnassa, sekä sisältömarkkinoinnissa ja brändin rakentamisessa. Digitalisaation osalta olen erikoistunut liiketoimintaprosessien digitalisointiin, digitaalisten työkalujen ja järjestelmien käyttöönottoon, teknologisten ratkaisujen kehittämiseen ja asiakaskokemuksen parantamiseen digitaalisten kanavien avulla.

   Nykyään työskentelen erityisesti verkkosivujen parissa, joissa kävijämäärät vaihtelevat sadoista kävijöistä satoihin tuhansiin. Lisäksi sosiaalisen median kanavien osalta olen auttanut yrityksiä kasvattamaan seuraajamääränsä muutamasta sadasta tuhansiin seuraajiin.

   Olen työskennellyt monien eri toimialojen yritysten kanssa. Jokainen asiakas ja projekti on ollut ainutlaatuinen, ja olen oppinut soveltamaan osaamistani monipuolisesti eri tarpeisiin ja haasteisiin. Uskon vahvasti, että digitalisaation ja digitaalisen markkinoinnin oikea hyödyntäminen voi tuoda merkittävää lisäarvoa yrityksille.

   Oletko kiinnostunut yhteistyöstä tai haluatko kuulla lisää siitä, miten voin auttaa yritystäsi menestymään digitaalisessa maailmassa? Ota rohkeasti yhteyttä!

   Joni

   Yrittäjä, Serbus

   Ole yhteydessä

   Olen kiinnostunut seuraavasta paketista